Apple iPhone 11

iPhone 11 leasen

Exact wat je nodig hebt.
Precies wat je wilt.

Nieuw dual camera-systeem. Batterij voor een hele dag. Het sterkste glas in een smartphone. En de snelste Apple chip ooit.

 

 

Design

Liefde op het eerste gezicht.

Zes schitterende nieuwe kleuren. Prachtig 6,1‑inch all‑screen Liquid Retina LCD-display. Waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep.

 

 

 

Camera

Maak je foto's nog beter. En nog breder.

 

 

 

4k-video

Maak geweldige video's

 

Van verjaardagen bij kaarslicht tot kampvuren op het strand, met de nieuwe Nachtmodus zien je foto’s er ook bij weinig licht natuurlijk uit. En dat gaat helemaal automatisch.

Nachtmodus

Nacht in een
nieuw licht.

 

4K-video met 60 bps, welke camera je ook gebruikt. Met de ultragroothoek-camera krijg je vier keer meer in beeld. En roteren, bijsnijden en filters toevoegen doe je net zo makkelijk als met foto’s.

 

 

Batterij + chip

Maak geweldige video's

Batterij voor een hele dag. A13 Bionic, de snelste chip van alle smartphones. Geschikt voor snelladen met een adapter van 18 W (afzonderlijk verkrijgbaar).

Jouw iPhone 11 kopen met de beste service!

Heb jij de perfecte iPhone gevonden? Bij Xando profiteer je van de beste service, zo kun je altijd telefonisch geholpen worden door onze support afdeling of stel je vragen aan een onze Apple-specialisten. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis thuisbezorgd!

 

 

 

 

Privacy

Privacy is
standaard

Face ID is de veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone. Er wordt geen foto van je bewaard of gedeeld. En het is veiliger dan Touch ID.

Main Menu