iPhone 12

iPhone 12 en iPhone 12 mini

Sneller dan snelst.

5G‑snelheid. A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Een OLED-display van rand tot rand. Ceramic
Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val. En Nachtmodus op alle camera’s. iPhone 12 heeft het
allemaal. In twee perfecte maten.

Design en display

Prettig voor
het oog.
Lekker in de hand.

Het beste iPhone-display ooit ,et eem schitterend contrast en een hogere resolutie. Met Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val.

5G op iPhone

Zeg hallo
tegen 5G.

Het beste iPhone-display ooit ,et eem schitterend contrast en een hogere resolutie. Met Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val.

A14 Bionic

De chip die 
grenzen verlegt.

A14 Bionic is de snelste chip in een smartphone. Met de 16-core Neural Engine voert hij biljoenen bewerkingen per secode uit. En hij is superefficiënt, zodat je batterij lang meegaat.

Dual Camara-systeem

Weinig licht is
voortaan
mooi licht.

Alle camera's beschikken nu over de nachtmodus. Zo zie je veel meer detail op foto's en selfies die je neemt bij weinig licht.

Video

Een beetje licht. 
Camera. En actie.

met iPhone 12 kun je in Dolby Vision video opnemen, bewerken en afspelen. En met AirPlay stream je je video's naar je Apple TV of smart-tv.

Jouw iPhone 12 kopen met de beste service!

Heb jij de perfecte iPhone gevonden? Bij Xando profiteer je van de beste service, zo kun je altijd telefonisch geholpen worden door onze support afdeling of stel je vragen aan een onze Apple-specialisten. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis thuisbezorgd!

Het beste iPhone-display
tot nu toe

Heel veel meer contrast. Ongelooflijk accurate kleuren. Een enorme sprong in pixeldichtheid. Wow. Echt ongezien. Wat je ook op het OLED-display bekijkt, de lichte delen zijn helderder, de zwarttinten dieper en de resolutie is hoger. Dit is het beste iPhone-display dat we ooit hebben gemaakt, en het loopt helemaal van rand tot rand.

Main Menu