Voordelig je nieuwe laptop leasen

Het aanschaffen van nieuwe hardware gaat gepaard met grote investeringen. Misschien ben jij er ook reeds bekend mee en wilt wat anders proberen.
Wat dacht je dan van lease IT? Hierdoor worden grote investeringen overbodig. Echter beschik je noch wel altijd over de nieuwste technologie! Is dat ook iets voor jouw? Lees dan snel verder en kom erachter wat een laptop huren voor jouw kan betekenen.

Is een laptop leasen interessant voor jouw organisatie?

Het huren van een laptop is voor verschillenden mensen ontzettend handig. Op ieder moment kan het wel eens uitkomen om zo’n laptop te huren in plaats van zo’n dure aankoop te doen. Daarom hebben we hier alvast een aantal relevante mogelijkheden op een rij gezet.

ZZPers Lease

Ben jij een ZZPer en dringend opzoek naar een nieuwe krachtige laptop of desktop voor je nieuwe opdrachtgever? Ons Lease IT ZZP programma is dan ontzettend aantrekkelijk. Geen hoge opstartkosten en iedere maand de mogelijkheid om op te zeggen. Dat maakt een laptop huren ontzettend aantrekkelijk.

Zo kan je toch goed voor de dag komen en je maakt de juiste indruk bij jouw eerste klanten. Een ander voordeel van deze IT lease is het feit dat kosten gespreid liggen. Meestal is er een maandelijks bedrag aan verbonden. Hierdoor hoef jij je straks geen zorgen te maken over de afschrijvingskosten van een laptop! Dat scheelt immers weer behoorlijk wat tijd.

services list with all 3293 leasen

MKB & Grote bedrijven

Jouw organisatie groeit, zo ook het aantal werknemers. Dit maakt leasen interesant. Door het leasen van laptops en telefoons kan je hierdoor iedereen op ieder moment een passende laptop bieden. Mocht er iemand het bedrijf verlaten? Dan kan er altijd gesproken worden om het apparaat in te leveren.

Ook hier hoeven dus niet in eenmal grote bedragen worden uitgegeven. De lease wordt maandelijks in rekening gebracht en ook hier gelden opnieuw geen afschrijvingskosten meer. Ten slotte zijn service en garantie tevens uitbesteed en dat zal een kosten en tijdsbesparing inhouden. Wil je zo voordelig mogelijk uitzijn? Neem dan contact op met onze experts, en zij zullen je de beste deal verzorgen.

services list with all 3294 leasen

Starters & Start-ups

Geld besparen is van alle tijden. Zeker wanneer je net begint wil je niet te veel kosten hebben. Een krachtige laptop is echter vaak wel nodig maar ook duur. Wat dacht je daarnaast van de nieuwste technologieën waar je graag in bijblijft.

Daarom hebben wij speciaal met een aantal banken de starters ICT lease ontwikkeld. Hierin kunnen wij bedrijven die jonger zijn dan een jaar, maar groei ambitie hebben voorzien van een laptop lease.

Mocht je elders om deze reden een afkeuring hebben bij een andere lease maatschappij? Probeer het dan eens via ons, een grote kans dat wij de lease er wel doorheen krijgen.

services list with all 3295 leasen

Verschillende soorten serviceovereenkomsten

Per aanbieder kunnen de serviceovereenkomsten verschillen. Kijk dus goed naar wat iemand aangeeft voordat je een keuze maakt. Een van de mogelijkheden die worden geboden is een overeenkomst voor meerdere jaren. Neem als voorbeeld een serviceovereenkomst van drie jaar waarbij je de laptop ook na twee jaar zou kunnen opruimen.

De nieuwste technologieën

 Ook de nieuwste technologieën worden zeer snel toegepast. Hierdoor heb je al binnen de kortste keren de mogelijkheid om direct in te springen. Voor sommige branches is het immers van groot belang om hierin mee te gaan. Voor andere ligt dat weer anders. Kijk dus vooral wat voor jouw belangrijk is en maak hier gebruik van.

Grootte variatie

Wanneer je bij laptop wil huren is er ook een groot aanbod. Een mooi voorbeeld is onder andere te vinden op deze site. Het kan dus zelfs oplopen tot duizenden verschillende mogelijkheden. Dan zit er zeker wel een tussen die bij jouw situatie en wensen past.

 

Gratis bezorgen en installeren

 De meeste opties tot laptop leasen bieden een gratis bezorging aan. Tevens de installatie en extra uitleg worden bij de service gerekend. Mocht je er dus toch niet helemaal uitkomen? Dan is er direct hulp!

Garantieregelingen

De garantieregeling kan natuurlijk verschillen. Lees deze daarom altijd goed door voordat je een keuze maakt.

 

Gratis helpdesk

 De mogelijkheid tot een gratis helpdesk is altijd welkom. Mochten er onverwacht problemen voordoen of is er iets niet helemaal duidelijk. Dan kan je hier altijd meer informatie krijgen.

Reparatie en onderhoud

Het onderhouden van de laptop of eventuele reparaties zijn vaak op kosten van het bedrijf waar je het least. Ook hierbij moet je natuurlijk wel even opletten. Want kleine verschillen kunnen immers altijd optreden. Het verdiend echter wel de aanbeveling om voor zo’n bedrijf te kiezen! Dat scheelt weer een hoog mogelijke zorgen.

 

Altijd een vast bedrag per maand

 Bij het huren van een laptop worden de kosten netjes verdeeld. maandelijks betaal je een vast bedrag en dat is het! Plotseling grote uitgeven zijn vanaf nu verleden tijd.

 

Verschillende soorten looptijd

Bij sommige aanbieders kan je al vanaf 1 dag een laptop huren. Ook het huren van een laptop voor maar 1 week is mogelijk. Bij andere worden speciale pakketten geleverd. Kijk dus vooral naar wat jouw behoefte hierbij en maak een passende keuze.

 

Een laptop leasen geeft weer focus

Een laptop is bijna onmisbaar in onze samenleving. We gaan gemakkelijk overal naartoe voor werk maar ook met vrienden en willen daarbij graag bereikbaar blijven. Moet er toch nog iets gebeuren?

business layout full page 3708 leasen

Solution That is Compatible With WordPress

Dan kan je zo de laptop aanzetten en dit regelen. Toch is een laptop geen goedkope aanschaf. Er gaan honderden euro’s mee gepaard en zeker hoe meer wensen je hebt, des te duurder het wordt. Daarom is een laptop huren ontzettend aantrekkelijk. Hierbij worden de zorgen weer helemaal uit jouw handen genomen. Zowel het leveren van de laptop, als de uitleg en verdere service behoren niet meer tot jouw zorgen. Mocht je iemand nodig hebben, dan is het bedrijf altijd in de buurt. Zij zullen zich voor de 100% bezighouden met kwaliteit leveren. Daardoor kan jij je weer focussen op wat ertoe doet. Gewoon je werk doen, een studie behalen of iets geheel anders? In alle situaties is een laptop handig. Kijk daarom ook naar het aanbod en wie weet heb je al snel iets moois gevonden.

Main Menu