Lease de iPad Pro – De beste tablet van Apple 12,9″

 

Lease de iPad Pro – Apple’s beste 12,9″ tablet tegen lage leasekosten

 

iPad Pro Leasing  – ongeëvenaard in zijn klasse

De nieuwe iPad Pro met M1-chip heeft eindelijk de kloof tussen MacBook en iPad overbrugd en biedt je alle prestaties die je nodig hebt – en dat in de fantastisch ontworpen behuizing en compacte vormfactor van de iPad Pro.
Van het Retina-display tot het geluid tot compatibiliteit met de Apple Pencil en Magic Keyboard, de iPad Pro is geen vervanging voor een laptop, het is veel meer.

 

 
 
 
 
 
Lease Apple iPad Pro 12 spacegrijs
 
 

iPad Pro leasen – de voordelen op een rij

 
Een processor voor high-end computers – nu ook in de iPad
Lease Apple M1
 
De Apple Silicone M1-chip heeft al een revolutie teweeggebracht in de iMac, Mac Mini en de MacBook Pro en Air. Het volledig nieuwe ontwerp, het uniforme geheugen, de acht GPU- en CPU-cores zorgen voor razendsnelle prestaties, zelfs bij complexe applicaties.
 
Dankzij de systeemarchitectuur kunt u afbeeldingen of video’s bewerken, geluid ontwerpen of genieten van games met de kracht van een desktopcomputer in uw handen. Het leasen van deze iPad Pro is ook logisch voor veeleisende scenario’s.
 
 
 
 
 
 
 
Lease ipad pro vloeibaar netvlies
 
 
 
Een zichtbaar verschil – Liquid Retina XDR-display

Het Retina-display is een echte blikvanger in elke iPad Pro, maar de iPad Pro met M1-chip biedt een display dat ongeëvenaard is in elke categorie.

De 12,9″ Liquid Retina XDR biedt u een contrastverhouding van 1.000.000:1 en voldoet ruimschoots aan de eis van Extreme Dynamic Range (extreem contrastbereik). HDR-video’s en foto’s worden nog levendiger afgespeeld en zelfs voor professioneel gebruik is de onze iPad Pro Leasen is de perfecte keuze, want het Liquid Retina-display is niet alleen helder tot 1.600 nits, maar ook uiterst nauwkeurig met de P3-kleurruimte en True Tone-technologie.
10.000 LED’s zorgen voor een ongelooflijk nauwkeurige kleur- en lichtweergave tussen diepe schaduwen en oogverblindende highlights. Dat het scherm dankzij de smalle bezel ook nog eens goed tot zijn recht komt, is een extra pluspunt.

Levendigere kleuren, betere beelden, levendige scans

De iPad Pro is aan beide kanten uitgerust met een fantastisch uitzicht. Aan de voorkant ontgrendelt de diepe scan je iPad Pro op het eerste gezicht dankzij Face ID en de ultragroothoekcamera is perfect voor videogesprekken en FaceTime. Niet alleen omdat hij u altijd in de gaten houdt, hij kan u ook in beweging volgen. Dit maakt iPad Pro leasing perfect voor vlogs en bellen met het hele gezin.

Aan de achterkant geven de twee Pro-camera’s je meer mogelijkheden om indrukwekkende beelden vast te leggen. Met de mogelijkheid om diepte beter te zien, is het ook geweldig voor LiDAR-scans en AR-toepassingen. De M1-processor levert hiervoor moeiteloos de kracht.
Met een 12 megapixel camera en een 10 megapixel ultragroothoek camera heb je meer creatieve mogelijkheden en maak je prachtige video’s en foto’s.

Draadloze connectiviteit (zelfs

onderweg) Je hebt keuze te over welke iPad Pro je wilt leasen – de WiFi iPad biedt razendsnelle snelheden met een verbinding met een router, maar je kunt deze connectiviteit ook meenemen met het mobiele model . Dankzij 5G ervaar je onderweg hoge verbindingssnelheden en staat niets je productiviteit in de weg.

Eén poort – talloze mogelijkheden

De iPad Pro heeft maar één poort – maar dat is alles wat hij nodig heeft. Want de Thunderbolt-poort (ook USB 4) zorgt enerzijds voor hoge laadsnelheden, maar kan ook extra randapparatuur aansluiten. Met een overdrachtssnelheid tot 40 Gbit/s kunnen zelfs grote videobestanden razendsnel worden overgedragen.

Harde schijven, externe boxen of 5k-schermen kunnen direct worden aangesloten en maken van uw nieuwe iPad Pro een werkstation in tabletformaat.

Perfect voor alle creatieve geesten

De Apple Pencil is een echte aanwinst voor elke compatibele iPad, maar de creatieve mogelijkheden en professionele toepassingen in de iPad Pro maken het de perfecte metgezel.

De Pencil voor de iPad Pro leasen is niet alleen geschikt voor tekenen en ontwerpen, maar ook ideaal voor handgeschreven notities die automatisch worden herkend dankzij de in iOS geïntegreerde schrijfherkenning.

Wanneer de iPad pro een laptop wordt

De iPad Pro met M1 heeft dezelfde processor als de nieuwe MacBook Pro en MacBook Air. Om deze prestaties te gebruiken zoals op een laptop, zijn Magic Keyboard en Smart Keyboard Folio de perfecte accessoires.

Dankzij het grote 12,9″ tabletformaat typ je comfortabel op het bijpassende Magic Keyboard en scroll je dankzij het trackpad. Je kunt de iPad Pro leasen en de productiviteit krijgen die je nodig hebt voor kantoortoepassingen in een bundel. De verlichte werkt ook Magic Toetsenbord als flexibele standaard voor je beeldscherm De Smart Keyboard Folio is niet zo flexibel, maar wel wat platter.
Bij ons kunt u de iPad Pro eenvoudig leasen en vervolgens uitrusten met de juiste accessoires om uw werk en uw wensen recht te doen.
 
 
 
een ipad-toetsenbord leasen
 
Een iPad-toetsenbord leasen
 
 

Meer geluid en veelzijdigere microfoons

Er is geen ruimte voor goed geluid in de iPad Pro? Laat je niet zo snel voor de gek houden, want in totaal vier speakers zorgen voor een uitgebreide geluidservaring. De speakers zijn op elkaar afgestemd voor een virtuele surround sound, zodat de tablet ook een bioscoopsfeertje heeft.
Er zijn zelfs vijf microfoons beschikbaar voor opname, waarmee spraak- en muziekopnames in bijna studiokwaliteit kunnen worden gemaakt. Samen met de geïntegreerde GarageBand een sonore combinatie.

Zelfs in cijfers een alleskunner

Een tablet leeft van zijn compacte formaat en zodat je weet welke iPad Pro je moet leasen, hier een overzicht: De iPad Pro met M1-chip is verkrijgbaar in een luxe 12,9″ of in een praktische 11 ” formaat beschikbaar. In dit blogartikel wordt alleen het model met een 12,9″ beeldscherm gepresenteerd. Het 12,9″ beeldscherm heeft een resolutie van 2.732 x 2.048 pixels en de M1-chip bestaat uit 8 CPU- en GPU-cores. Het RAM-geheugen is afhankelijk van de gekozen interne opslag (8 GB RAM voor 128, 256 en 512 GB opslag en 16 GB voor 1 en 2 TB opslag).
Zonder hoesje is iPad Pro slechts 6,4 mm diep, wat goed tot zijn recht komt dankzij de elegante randen.

Voordelen van iPad Pro leasen in één oogopslag

De nieuwe iPad Pro met M1 is de absolute toptablet van Apple en overtreft wederom duidelijk de andere iPad Pro’s qua prestaties.
U kunt zoveel productiviteit, prestaties en creativiteit veiligstellen voor een lage maandelijkse leaseprijs en zo altijd de lopende leasekosten voor uw iPad Pro en de benodigde accessoires aftrekken.
Lease van iPad Pro biedt u meer flexibiliteit en een perfecte aanpassing aan uw behoeften of die van uw team. Dit is de ideale combinatie voor zzp’ers, zzp’ers, bedrijven, verenigingen of partijen die altijd met de nieuwste technologie willen werken.

 
 Productafbeeldingen © Apple Inc. 

Main Menu